VIRUS!

Hur länge det nu tar innan det kommer såna trevlig inlägg här också, kan liksom inte förstå att folk tycker att det är kul när andra får problem?
Att sitta och göra problem åt andra för att gotta sig åt, kan det va kul?

Ja ja, hoppas att den här bloggen rensar lite bättre så man slipper all sån skit här.

Nog om detta, har inte varit ute nästan på en hel vecka då Indra legat med en dunderförkylning.
Varit uppe till Vårdcentralen två gånger men även där är det ju samma varenda gång VIRUS.... Dessa jävla virus, kan de inte bara dunsta?

Meningen var att  hela familjen skulle åka upp till Sälen och bara njuta lite denna helg i goda vänners lag men så gick det med det.
Tråkigt när man väl planerar något.
Får väl ta nya tag men snön tar väl snart slut även där. Ska försöka hitta på något i morrn i allafall, behöver få komma ut en tur nu efter att ha suttit inne i snart en vecka, förutom avstickaren till Ludvika då.....men det är en historia för sig. :)

Sålde ju min golf för ett tag sedan, känner väl nu att även om vi klarar oss med en bil så känner man sig låst om man inte har en "egen".

På onsdags eftermiddagen fann jag en billig och ganska (tyckte jag) fräsch peugeot på blocket, ringde svärmor och hörde om hon kunde följa med och det gjorde hon. Hon tog även med sig sin sambo.
Packade in Minya i bilen och styrde resan mot Ludvika, Rickard fick va hemma med Indra som var sjuk.
Resan tog väl sådär en 2 1/2 timme dit, kollade in bilen och provkörde men när vi började diskutera bilen så visade det sig att den var besiktad en månad för tidigt för den förra ägaren skulle steloperera (?) sig, papprena till den nya ägaren hade inte kommit än eftersom han hade köpt den för en vecka sen.. (??) För många oklarheter blev det så det slutade med att vi åkte hem utan peugeot. Skojare!!!
Så det blev 5 timmars resa till ingenting....värdelöst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0